28. března 09:35

Soňa

Jídlo

Navigace

Odkazy

Bakaláři Microsoft Teams Školní program Plán akcí Harmonogram školního roku
Fénix - školní časopis
Ocenění SCIO

Partneři

Strakonický deník

Puzzle

3, 2, 1.

Návštěvnost

TOPlist

Nedávno jsme spustili nový web ZŠ Dukelská Strakonice. Zjistili jsme, že právě používáte prohlížeč Internet Explorer 6, pro který se nám to ale bohužel nepovedlo dokonale vyladit. Je tedy docela dost možné, že vám některé moderní prvky naší stránky nebudou fungovat. Byli bychom rádi, kdybyste přešel na novější verzi tohoto prohlížeče, abyste mohl náš nový web využít naplno. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši další návštěvu v již aktualizovaném prohlížeči.

ZŠ Dukelská Strakonice » Informace » Učitelka Hana Křenková postoupila do krajského kola Zlatého Ámose

Zařazeno do kategorie Informace • aktualizováno 13. března 2018

Učitelka Hana Křenková postoupila do krajského kola Zlatého Ámose

Učitelka Hana Křenková postoupila do krajského kola Zlatého Ámose

Zlatý Ámos je anketa o nejoblíbenějšího učitele v České republice. Soutěž, kterou podporuje MŠMT, slouží k popularizaci učitelského povolání a upevnění vztahů mezi žáky a učiteli. Fotogalerie.

Paní učitelka Hana Křenková (5.A) byla nominována na základě 180 podpisů dětí i dospělých, které se podařilo jejím žákům tajně sesbírat za pouhý jeden týden! Děti chtěly tímto způsobem poděkovat za pět krásných roků plných her a soutěží. Kdy během těchto let pro ně paní učitelka pořádala tematické školní bloky – 1. Šmoulové, 2.Indiáni, 3.Piráti, 4. Rytíři a 5. rok Harry Potterové. Za nespočet výletů, cyklisťáků a kurzů bruslení. A v neposlední řadě díky za vše, co je naučila.

Takto děti popsaly některé z učebních metod paní učitelky:

„Paní učitelka je také komik. Někdy vysvětluje látku tak, že si ji zapamatujeme navždy a ještě se u toho nasmějeme. Například jsme nevěděli, co znamená slovo „smýkat“. Tak chytla Pavla a vláčela s ním po třídě. Teď je to naše neoblíbenější vyjmenované slovo!“

„Je nám moc líto, že už nás nebude dál učit. :o( Naši paní učitelku máme moc rádi!“

K poděkování se přidávají také rodiče dětí, které paní učitelka učila či stále učí:

„Nejobdivuhodnější na paní učitelce Křenkové je její obrovská empatie, dokáže dětem pomoci, když to potřebují. Navodit takovou atmosféru, kde je dětem dobře. Problémy se zde nezveličují, ale řeší s úsměvem. Snaží se děti neustále někam posouvat, být jim nápomocná a ukazovat jim dobrý směr. A v neposlední řadě je třeba vyzdvihnout její snahu o tmelení kolektivu. Z dětí se za pět let staly nejen spolužáci, ale jsou prima parta, která spolu podniká spoustu aktivit i mimo školu.“

Paní učitelka a její tým (Nela Čarková, Anna Dordainová, Barbora Helmová, Mikuláš Smetana, Barbora Zdychyncová) budou usilovat o postup do finálového kola 15. února 2018 v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR. Držme jim pěsti!

Celou nominaci paní učitelky Křenkové najdete www.zlatyamos.cz v sekci nominovaní.

Kristýna Holoubková

Levá část patičky ZŠ Dukelská, ul. Dukelská 166, Strakonice II 386 01 • 383 313 230 • posta@dukelska.strakonice.czRSSProhlášení o přístupnosti • Vytvořil Jan Veselý
Jídlo

Jídelníček

Na nejbližší dobu není naplánováno žádné jídlo!

Na nejbližší dobu není
naplánováno žádné jídlo!

Doln část
Návštěvní kniha

Návštěvní knihy

Vstup do oficiální návštěvní knihy »

Dodržujte prosím pravidla slušného chování!

Vstup do neoficiální návštěvní knihy »

Tuto knihu využijte, pokud se Váš příspěvek netýká školy (chcete si vyměnit zkušenosti s nějakou gamesou, chcete jen tak něco napsat, jestli to funguje... atd.).

E-mail

Pošta

Přihlásit se na školní e-mail

Schránka důvěry

Kvíz

Kvíz

Kvíz je momentálně uzavřen!

E-mail Kvíz Baltík Suplování Návštěvní kniha Stránky tříd