28. března 15:25

Soňa

Jídlo

Navigace

Odkazy

Bakaláři Microsoft Teams Školní program Plán akcí Harmonogram školního roku
Fénix - školní časopis
Ocenění SCIO

Partneři

Strakonický deník

Puzzle

3, 2, 1.

Návštěvnost

TOPlist

Nedávno jsme spustili nový web ZŠ Dukelská Strakonice. Zjistili jsme, že právě používáte prohlížeč Internet Explorer 6, pro který se nám to ale bohužel nepovedlo dokonale vyladit. Je tedy docela dost možné, že vám některé moderní prvky naší stránky nebudou fungovat. Byli bychom rádi, kdybyste přešel na novější verzi tohoto prohlížeče, abyste mohl náš nový web využít naplno. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši další návštěvu v již aktualizovaném prohlížeči.

ZŠ Dukelská Strakonice » Olympiády, soutěže » V kraji jsme se neztratili

Zařazeno do kategorie Olympiády, soutěže • aktualizováno 3. června 2018

V kraji jsme se neztratili

V kraji jsme se neztratili

Ve čtvrtek 3. května se v Českých Budějovicích konalo krajské kolo vědomostní soutěže Eurorebus. Naši školu reprezentovali jak školní třídy tak i jednotlivci. Už dávno není Eurorebus jen o znalostech ze zeměpisu, ale zaměřuje se na všeobecnější rozhled v rámci celého světa. A jak jsme si vedli?

V kategorii ZŠ01, kterou reprezentovala třída 7. M - Vít Kotál, Dareb Štrob a Jaroslav Zahradník - jsme získali skvělé 5. místo a 7. M tak postupuje na celorepublikové kolo. Výsledky kategorie můžete najít zde.

Ve starší kategorii ZŠ02 soutěžil třídní kolektiv z 8. M (Ondřej Bambásek, Jiří Jáchym a Iveta Kouřimová), který obsadil nádherné 14. místo ze 32 nejlepších tříd Jihočeského kraje a dvou okresů z Plzeňského kraje a Vysočiny. Úspěšná byla i třída 9. B (Ondřej Homolka, Michal Koubek a Antonín Sedláček), která skončila na 16. místě. Výsledky kategorie k nahlédnutí zde.

Ve stejné starší kategorii zkusily za jednotivce své štěstí i Iveta Kouřimová (7. místo) a Terezie Skalická (11. místo).

Jsem pyšný na naše žáky a gratuluji třídě 7. M, které držte palce, protože v úterý 5. června 2018 zkusí změřit své síly s ostatními třídnímí kolektivy z celé republiky v Top Hotelu Praha.

Za učitele zeměpisu Josef Němec

Levá část patičky ZŠ Dukelská, ul. Dukelská 166, Strakonice II 386 01 • 383 313 230 • posta@dukelska.strakonice.czRSSProhlášení o přístupnosti • Vytvořil Jan Veselý
Jídlo

Jídelníček

Na nejbližší dobu není naplánováno žádné jídlo!

Na nejbližší dobu není
naplánováno žádné jídlo!

Doln část
Návštěvní kniha

Návštěvní knihy

Vstup do oficiální návštěvní knihy »

Dodržujte prosím pravidla slušného chování!

Vstup do neoficiální návštěvní knihy »

Tuto knihu využijte, pokud se Váš příspěvek netýká školy (chcete si vyměnit zkušenosti s nějakou gamesou, chcete jen tak něco napsat, jestli to funguje... atd.).

E-mail

Pošta

Přihlásit se na školní e-mail

Schránka důvěry

Kvíz

Kvíz

Kvíz je momentálně uzavřen!

E-mail Kvíz Baltík Suplování Návštěvní kniha Stránky tříd