20. dubna 11:26

Marcela

Jídlo

Navigace

Odkazy

Bakaláři Microsoft Teams Školní program Plán akcí Harmonogram školního roku
Fénix - školní časopis
Ocenění SCIO

Partneři

Strakonický deník

Puzzle

3, 2, 1.

Návštěvnost

TOPlist

Nedávno jsme spustili nový web ZŠ Dukelská Strakonice. Zjistili jsme, že právě používáte prohlížeč Internet Explorer 6, pro který se nám to ale bohužel nepovedlo dokonale vyladit. Je tedy docela dost možné, že vám některé moderní prvky naší stránky nebudou fungovat. Byli bychom rádi, kdybyste přešel na novější verzi tohoto prohlížeče, abyste mohl náš nový web využít naplno. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši další návštěvu v již aktualizovaném prohlížeči.

ZŠ Dukelská Strakonice » Olympiády, soutěže » Sapere - Vědět, jak žít

Zařazeno do kategorie Olympiády, soutěže • aktualizováno 4. května 2011

Sapere - Vědět, jak žít

Sapere  - Vědět, jak žít

Družstvo ZŠ Dukelská obsadilo 2.místo v okresním kole v soutěži ,,SAPERE, vědět, jak zdravě žít“. Toto umístění je bohužel bez dalšího postupu, přesto celému týmu ve složení Markéta Brabcová 7.M, Lukáš Lízal 9.M a Pavel Halgaš 8.M blahopřeji a děkuji za předvedené znalosti. Mgr. Jana Smrčková

Okresní kolo této soutěže proběhne ve středu 6. dubna 2011 od 13,45 v učebně počítačů. Naši školu bude reprezentovat tříčlenné družstvo ve složení Lukáš Lízal 9. M, Brabcová Markéta 7. M a Pavel Halgaš z 8. M. Soutěžící čeká stejný postup, jako ve školním kole, ale tentokrát bude test obtížnější a bude obsahovat otázek 15. Celkové výsledky všech žáků, kteří si ověřovali své znalosti v oblasti zdravé výživy.

Do 1. ročníku soutěže se přihlásilo celkem 281 základních škol z celé republiky, v Jihočeském kraji jich bylo 27. Celkový počet platných testů byl 11 992. Zajímavé je, že počet dívek byl pouze o 424 větší, než počet chlapců. Další statistiky.

Postupujícím blahopřeji a těším se na další spolupráci. Mgr Jana Smrčková

V soutěži ,,Sapere, vědět, jak žít“ postupuje do okresního kola (a bude reprezentovat naši školu) tříčlenné družstvo ve složení: Lízal Lukáš 9.M, Brabcová Markéta 7.M, Halgaš Pavel 8.M. Celkové výsledky budou zveřejněny na stránkách školy po ukončení celého kola po 1. 3. 2011.

Tito žáci prokázali nejlepší znalosti v daných tématických okruzích týkajících se zdravé výživy. Někdy však při rovnosti bodů musel rozhodovat celkový čas.

Všem gratuluji a těším se na další týmovou práci. Mgr. Jana Smrčková.

Soutěž ,, SAPERE - VĚDĚT, JAK ŽÍT“. Zájemci ze 7.- 9. ročníku o účast v této soutěži se nahlásí do 7. února 2011 p. uč. Smrčkové.

Předpokladem úspěchu jsou zájem o téma a znalosti z těchto tématických okruhů:

1. ZÁKLADNÍ ŽIVINY A DALŠÍ SLOŽKY VE STRAVĚ

2. OBALY POTRAVIN A TECHNOLOGIE ZPRACOVÁVÁNÍ A SKLADOVÁNÍ. NETRADIČNÍ POTRAVINY A BIOPOTRAVINY

3. VÝŽIVA A NEMOCI, VÝŽIVOVÁ HODNOTA POTRAVIN, ŽIVINY A PREVENCE NEMOCÍ

4. VÝŽIVA A ZDRAVÍ, VHODNÉ SLOŽENÍ JÍDEL

5. POHYB A ENERGIE, ENERGETICKÁ HODNOTA POTRAVIN

Přesný termín a podrobnější informace budou sděleny přihlášeným zájemcům. Mgr. Jana Smrčková.

Levá část patičky ZŠ Dukelská, ul. Dukelská 166, Strakonice II 386 01 • 383 313 230 • posta@dukelska.strakonice.czRSSProhlášení o přístupnosti • Vytvořil Jan Veselý
Jídlo

Jídelníček

Na nejbližší dobu není naplánováno žádné jídlo!

Na nejbližší dobu není
naplánováno žádné jídlo!

Doln část
Návštěvní kniha

Návštěvní knihy

Vstup do oficiální návštěvní knihy »

Dodržujte prosím pravidla slušného chování!

Vstup do neoficiální návštěvní knihy »

Tuto knihu využijte, pokud se Váš příspěvek netýká školy (chcete si vyměnit zkušenosti s nějakou gamesou, chcete jen tak něco napsat, jestli to funguje... atd.).

E-mail

Pošta

Přihlásit se na školní e-mail

Schránka důvěry

Kvíz

Kvíz

Kvíz je momentálně uzavřen!

E-mail Kvíz Baltík Suplování Návštěvní kniha Stránky tříd