19. dubna 06:07

Rostislav

Jídlo

Navigace

Odkazy

Bakaláři Microsoft Teams Školní program Plán akcí Harmonogram školního roku
Fénix - školní časopis
Ocenění SCIO

Partneři

Strakonický deník

Puzzle

3, 2, 1.

Návštěvnost

TOPlist

Nedávno jsme spustili nový web ZŠ Dukelská Strakonice. Zjistili jsme, že právě používáte prohlížeč Internet Explorer 6, pro který se nám to ale bohužel nepovedlo dokonale vyladit. Je tedy docela dost možné, že vám některé moderní prvky naší stránky nebudou fungovat. Byli bychom rádi, kdybyste přešel na novější verzi tohoto prohlížeče, abyste mohl náš nový web využít naplno. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši další návštěvu v již aktualizovaném prohlížeči.

ZŠ Dukelská Strakonice » Sportovní soutěže » Vítězná třída osmáků převálcovala deváťáky

Zařazeno do kategorie Sportovní soutěže • aktualizováno 6. ledna 2019

Vítězná třída osmáků převálcovala deváťáky

Dostali jsme se do druhé poloviny adventního času a na naší škole proběhl turnaj mezi 8. a 9. třídami ve volejbale. Ve středu 12. prosince se proti sobě postavily týmy v malé tělocvičně (8. ročníky) a ve velké tělocvičně (9. ročníky).

Podívaná to byla parádní! Na bramborové pozici s dravostí skončila třída 8. M, o chlup lepší byla třída 8. B. Stříbrnou příčku obsadila 8. C a první - s jasnou převahou - byla třída 8. A.

Deváté ročníky sehrály vyrovnané zápasy, ve kterých rozhodla nejen pohybová zdatnost, ale především schopnost nenechat se rozhodit nezdary během hry nebo samotným soupeřem. Čtvrtá nakonec tak byla třída 9. C. O 2. a 3. místo překvapivě rozhodly až body v rámci dosaženého skóre, proto 3. místo získala třída 9. B a to 2. třída 9. M. Vítězství si tak uzmula 9. A.

Než došlo na velkolepé finále, kdy proti sobě stanul učitelský tým a vítězný tým 9. tříd, sehrála zápas zlatá mužstva z 8. a 9. tříd. Větší štěstí a vyrovnanost ve hře předvedla třída 8. A, která s přehledem rozdrtila 9. A. Následovaly zápasy 9. A, 9. M a 8. A proti učitelskému týmu. Žáci ukázali, že umí velmi dobře hrát, chvílemi učitelům pěkně zatápěli. Nakonec ale rozhodla rozvážnost a učitelé si udrželi svou neporazitelnost.

Rád bych za všechny organizátory poděkoval za férovost a výborný volejbal. Věřím, že mnozí z vás u volejbalu zůstanou.

Josef Němec

Levá část patičky ZŠ Dukelská, ul. Dukelská 166, Strakonice II 386 01 • 383 313 230 • posta@dukelska.strakonice.czRSSProhlášení o přístupnosti • Vytvořil Jan Veselý
Jídlo

Jídelníček

Na nejbližší dobu není naplánováno žádné jídlo!

Na nejbližší dobu není
naplánováno žádné jídlo!

Doln část
Návštěvní kniha

Návštěvní knihy

Vstup do oficiální návštěvní knihy »

Dodržujte prosím pravidla slušného chování!

Vstup do neoficiální návštěvní knihy »

Tuto knihu využijte, pokud se Váš příspěvek netýká školy (chcete si vyměnit zkušenosti s nějakou gamesou, chcete jen tak něco napsat, jestli to funguje... atd.).

E-mail

Pošta

Přihlásit se na školní e-mail

Schránka důvěry

Kvíz

Kvíz

Kvíz je momentálně uzavřen!

E-mail Kvíz Baltík Suplování Návštěvní kniha Stránky tříd