19. dubna 08:39

Rostislav

Jídlo

Navigace

Odkazy

Bakaláři Microsoft Teams Školní program Plán akcí Harmonogram školního roku
Fénix - školní časopis
Ocenění SCIO

Partneři

Strakonický deník

Puzzle

3, 2, 1.

Návštěvnost

TOPlist

Nedávno jsme spustili nový web ZŠ Dukelská Strakonice. Zjistili jsme, že právě používáte prohlížeč Internet Explorer 6, pro který se nám to ale bohužel nepovedlo dokonale vyladit. Je tedy docela dost možné, že vám některé moderní prvky naší stránky nebudou fungovat. Byli bychom rádi, kdybyste přešel na novější verzi tohoto prohlížeče, abyste mohl náš nový web využít naplno. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši další návštěvu v již aktualizovaném prohlížeči.

ZŠ Dukelská Strakonice » Sportovní soutěže » Mikulášská laťka

Zařazeno do kategorie Sportovní soutěže • aktualizováno 6. ledna 2019

Mikulášská laťka

Mikulášská laťka

Ve čtvrtek 6. prosince se ve velké tělocvičně naší školy uskutečnil 2. ročník Mikulášské laťky. Bojovalo se jak v individuálním závodě, tak i v soutěži týmů. Za třídu skákalo 3-5 dívek a 3-5 chlapců, přičemž se sčítaly výkony třech nejlepších dívek a třech nejlepších chlapců. Celkem se zúčastnilo 149 výškařů a výškařek.

Nejprve své síly poměřili mladší žáci a žákyně (6. a 7. třídy). Mezi dívkami zvítězila vynikajícím výkonem 135 cm Adéla Vurbsová ze 6. M. Druhou příčku vybojovala Eliška Myslivcová ze 7. M výkonem 130 cm a třetí místo obhájila z loňského roku Lucie Zelinková ze 7. A výkonem 125 cm. U chlapců visely medaile samozřejmě o něco výše. Zlato si vyskákal Kamil Chodl ze 7. D, stříbro Josef Bartošek ze 7. M a bronz Šimon Šíma ze 7. A. Všichni překonali laťku ve výšce 140 cm a o umístění rozhodovaly jednotlivé pokusy. Po sečtení výkonů se z vítězství radovala 6. M a 7. A.

Ve 2. kategorii závodili starší žáci a žákyně, tedy 8. a 9. třídy. Vítězkou se stala Eliška Mrázová z 9. M, která si čistými skoky až do výšky 135 cm vybojovala pohár pro nejlepší výškařku roku 2018. Druhé místo obsadila stejným výkonem, ale horšími pokusy Anička Heregová z 8. D a třetí příčku si připsala Iveta Kouřimová z 9. M výkonem 130 cm. U chlapců se k fantastickému výkonu vyšvihl Adam Štěpán z 9. A, který posunul dosavadní výškařské maximum na 155 cm a první místo korunoval pohárem pro nejlepšího výškaře roku 2018. O stříbru a bronzu opět rozhodovaly pokusy na výšce 150 cm. Nakonec 2. místo vybojoval Denis Farkaš z 9. D a na 3. místě skončil Jan Sebastian Teynor z 9. A. Mezi třídami zvítězila 8. C a 9. M.

Všem, kteří se podíleli na organizaci, mockrát děkujeme a poděkování zároveň patří všem závodníkům za bojovnost a sportovní nasazení. Díky vzájemnému fandění a povzbuzování se v tělocvičně zrodila neopakovatelná atmosféra, která gradovala s vyvrcholením závodu obou kategorií. Gratulujeme vítězům a všem přejeme krásné Vánoce a úspěšný výškařský rok 2019.

Výsledky jednotlivců: ml. žáci, ml. žákyně, st. žáci, st. žákyně a třídních týmů.

Mgr. Petra Němejcová, Mgr. Petr Martínek

Levá část patičky ZŠ Dukelská, ul. Dukelská 166, Strakonice II 386 01 • 383 313 230 • posta@dukelska.strakonice.czRSSProhlášení o přístupnosti • Vytvořil Jan Veselý
Jídlo

Jídelníček

Na nejbližší dobu není naplánováno žádné jídlo!

Na nejbližší dobu není
naplánováno žádné jídlo!

Doln část
Návštěvní kniha

Návštěvní knihy

Vstup do oficiální návštěvní knihy »

Dodržujte prosím pravidla slušného chování!

Vstup do neoficiální návštěvní knihy »

Tuto knihu využijte, pokud se Váš příspěvek netýká školy (chcete si vyměnit zkušenosti s nějakou gamesou, chcete jen tak něco napsat, jestli to funguje... atd.).

E-mail

Pošta

Přihlásit se na školní e-mail

Schránka důvěry

Kvíz

Kvíz

Kvíz je momentálně uzavřen!

E-mail Kvíz Baltík Suplování Návštěvní kniha Stránky tříd