25. dubna 23:53

Marek

Jídlo

Navigace

Odkazy

Bakaláři Microsoft Teams Školní program Plán akcí Harmonogram školního roku
Fénix - školní časopis
Ocenění SCIO

Partneři

Strakonický deník

Puzzle

3, 2, 1.

Návštěvnost

TOPlist

Nedávno jsme spustili nový web ZŠ Dukelská Strakonice. Zjistili jsme, že právě používáte prohlížeč Internet Explorer 6, pro který se nám to ale bohužel nepovedlo dokonale vyladit. Je tedy docela dost možné, že vám některé moderní prvky naší stránky nebudou fungovat. Byli bychom rádi, kdybyste přešel na novější verzi tohoto prohlížeče, abyste mohl náš nový web využít naplno. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši další návštěvu v již aktualizovaném prohlížeči.

ZŠ Dukelská Strakonice » Sportovní soutěže » Dukelákům není sport cizí

Zařazeno do kategorie Sportovní soutěže • aktualizováno 28. června 2019

Dukelákům není sport cizí

Dukelákům není sport cizí

V pátek 31. 5. 2019 oslavili žáci 2. stupně Den dětí sportem. Neusedli pro tentokrát do školních lavic, ale na školním hřišti poměřili své síly v atletice a míčových hrách. Každá třída vyslala do soubojů 6 atletů, 6 atletek a družstvo na přehazovanou/volejbal, které mělo 6 – 8 členů.

Přehazovanou hráli žáci 6. a 7. tříd, volejbal žáci 8. a 9. tříd. V rámci ročníku se hrálo systémem každý s každým a zápasy jednotlivých ročníků se pravidelně střídaly. Sehrálo se celkem 36 utkání a zvítězily třídy 6. M, 7. C, 8. A a 9. M.

Atleti absolvovali čtyřboj v těchto disciplínách: 60 m, 500 m, skok daleký a hod medicinbalem (2kg). Poté 2 dívky a 2 chlapci běželi štafetu 4 x 250 m. Vítězné štafety v každém ročníku, tedy 6. M, 7. M, 8. A a 9. M byly vyzvány učitelskými štafetami. Podmínkou bylo sestavit štafetu z týmu na míčové hry. Jednalo se o vložený závod bez bodového ohodnocení, avšak nasazení všech závodníků a bojovnost do posledních metrů tomu vůbec neodpovídala. Takže vyhrál každý, kdo proběhl cílem.

Po sečtení všech výkonů následovalo slavnostní vyhlášení nejlepších atletů, atletek a celkové vyhodnocení. Nejlepší atletky: 6. D, 7. M, 8. A a 9. M. Nejlepší atleti: 6. C, 7. A, 8. B a 9. D. Celková vítězství: 6. C, 7. M, 8. B a 9. M.

Všem učitelům ve funkci rozhodčích, závodníkům, divákům a pomocné četě patří velké dík za hladký průběh závodů, příjemnou atmosféru a vzájemné povzbuzování. Nám organizátorům bylo tou největší možnou odměnou vidět spokojenost mezi všemi a slyšet kladné ohlasy. Budeme se těšit příští rok na shledanou.

Levá část patičky ZŠ Dukelská, ul. Dukelská 166, Strakonice II 386 01 • 383 313 230 • posta@dukelska.strakonice.czRSSProhlášení o přístupnosti • Vytvořil Jan Veselý
Jídlo

Jídelníček

Na nejbližší dobu není naplánováno žádné jídlo!

Na nejbližší dobu není
naplánováno žádné jídlo!

Doln část
Návštěvní kniha

Návštěvní knihy

Vstup do oficiální návštěvní knihy »

Dodržujte prosím pravidla slušného chování!

Vstup do neoficiální návštěvní knihy »

Tuto knihu využijte, pokud se Váš příspěvek netýká školy (chcete si vyměnit zkušenosti s nějakou gamesou, chcete jen tak něco napsat, jestli to funguje... atd.).

E-mail

Pošta

Přihlásit se na školní e-mail

Schránka důvěry

Kvíz

Kvíz

Kvíz je momentálně uzavřen!

E-mail Kvíz Baltík Suplování Návštěvní kniha Stránky tříd