20. dubna 10:36

Marcela

Jídlo

Navigace

Odkazy

Bakaláři Microsoft Teams Školní program Plán akcí Harmonogram školního roku
Fénix - školní časopis
Ocenění SCIO

Partneři

Strakonický deník

Puzzle

3, 2, 1.

Návštěvnost

TOPlist

Nedávno jsme spustili nový web ZŠ Dukelská Strakonice. Zjistili jsme, že právě používáte prohlížeč Internet Explorer 6, pro který se nám to ale bohužel nepovedlo dokonale vyladit. Je tedy docela dost možné, že vám některé moderní prvky naší stránky nebudou fungovat. Byli bychom rádi, kdybyste přešel na novější verzi tohoto prohlížeče, abyste mohl náš nový web využít naplno. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši další návštěvu v již aktualizovaném prohlížeči.

ZŠ Dukelská Strakonice » Sportovní soutěže » KK Odznaku všestrannosti - 2 stříbrné medaile a postup na celostátní kolo

Zařazeno do kategorie Sportovní soutěže • aktualizováno 23. května 2022

KK Odznaku všestrannosti - 2 stříbrné medaile a postup na celostátní kolo

KK Odznaku všestrannosti  - 2 stříbrné medaile a postup na celostátní kolo

Na atletickém stadionu, a díky deštivému počasí částečně také v nové sportovní hale s krásným atletickým koridorem, se ve čtvrtek 5. 5. 2022 sešli nejlepší závodníci okresních kol Odznaku všestrannosti na krajském kole této soutěže. Tentokrát se soutěžilo v běhu na 60 m, skoku dalekém, hodu míčkem, leh-sedech, shybech na šikmé lavičce a tradičně již i v závěrečné volitelné disciplíny – běh na 1 000 m či člunkový běh s driblinkem. Nechyběli ani zástupci naší školy. V družstvech jsme po vlažnějším začátku během soutěže stoupali stále výš až na konečné 10. místo z 19 družstev se součtem 21 074 bodů. Vliv na umístění mělo i zranění Jaromíra Menčíka, který nemohl nastoupit do poslední disciplíny. V jednotlivých ročnících se nejvíce dařilo dvěma medailistkám: Julii Bartáčkové (ročník 2009) a Lindě Kůrkové (2010). Julča má již jistý postup na celostátní republikové finále, které proběhne na začátku září v Brně, Linda má velkou šanci se na body také do Brna probojovat – držíme palce.

V dalších ročnících skončili Nella Blažková (2007) na hezkém 5. místě, Alžběta Holá na 7. místě (z 52 závodnic v tomto ročníku), Tereza Malířská na 35. místě, Karolína Kotrcová na 40. místě, Anna Řeřichová na 43. místě, Denisa Kouřimová na 12. místě a Josefína Řeřichová na pěkném 6. místě v ročníku 2012. Mezi chlapci ročníku 2007 se umístil Matthew Fiche na krásném 5. místě a Jakub Vanda skončil desátý. V nejsilněji obsazeném ročníku 2008 byl Tadeáš Němejc na 38. místě a Jaromír Menčík po zranění na 58. Místě. Velmi dobře si vedl také Ondřej Profant (2009), který skončil na 11. místě, Felix Benda na 19. místě a Jakub Šíma na 23. místě. Z nejmladších ročníků pak skončil Jan Rybáček (2010) na 14. místě a Ondřej Sajfríd (2011) na 10. místě.

Chceme poděkovat všem závodníkům za bojovnost a úsilí, které vkládali do všech disciplín. Velká gratulace patří oběma medailistkám, kterým budeme držet palce na republikovém finále v Brně.

Výsledky soutěže zde

Fotky z akce zde

Mgr. Pavla a Radek Sosnovi - garanti soutěže

Levá část patičky ZŠ Dukelská, ul. Dukelská 166, Strakonice II 386 01 • 383 313 230 • posta@dukelska.strakonice.czRSSProhlášení o přístupnosti • Vytvořil Jan Veselý
Jídlo

Jídelníček

Na nejbližší dobu není naplánováno žádné jídlo!

Na nejbližší dobu není
naplánováno žádné jídlo!

Doln část
Návštěvní kniha

Návštěvní knihy

Vstup do oficiální návštěvní knihy »

Dodržujte prosím pravidla slušného chování!

Vstup do neoficiální návštěvní knihy »

Tuto knihu využijte, pokud se Váš příspěvek netýká školy (chcete si vyměnit zkušenosti s nějakou gamesou, chcete jen tak něco napsat, jestli to funguje... atd.).

E-mail

Pošta

Přihlásit se na školní e-mail

Schránka důvěry

Kvíz

Kvíz

Kvíz je momentálně uzavřen!

E-mail Kvíz Baltík Suplování Návštěvní kniha Stránky tříd